Zwemmen

Voor de kinderen van de lagere school is zwemmen een fijne hobby. Gezinssport Dendermonde biedt dan ook in januari 2022 een nieuwe reeks aan. Bedoeling van deze zwemreeks is: leren zwemmen, beter leren zwemmen, ver leren zwemmen, plezier hebben van zwemmen.

De zwemreeks wordt aangeboden voor kinderen van de lagere school en ook voor kinderen van de derde kleuterklas die eerder de reeks watergewenning hebben gevolgd.

Zwemmen doet de Dendermondse Omnisportclub in het Oscar Romerocollege-bad op de Noordlaan in Dendermonde. Elke reeks telt een 10-tal lessen van pakweg 45 minuten. De kostprijs voor een reeks bedraagt € 65.

Hierin is inbegrepen: uiteraard de toegang tot het zwembad, de lessen door gekwalificeerde lesgevers, de verzekeringsbijdrage en lidmaatschap van Gezinssport Vlaanderen, sportfederatie en sportdienst van de Gezinsbond. De zwemlessen worden aangeboden exclusief aan leden van de Gezinsbond.

De zwemmers worden onderverdeeld in drie groepen:

  • groep 1 voor wie leert zwemmen (beginner)
  • groep 2 voor wie kan zwemmen maar beter wil worden (zwemmer)
  • groep 3 voor wie van het zwemmen echt wil genieten. (gevorderd)

Op zaterdag kiezen we voor beginuur 8u30, 9u15, 10u of 10u45.

Op woensdag is er keuze tussen beginuur 13u, 13u40 of 14u20.

De nieuwe reeks loopt van januari tot en met maart en er is een  derde reeks gepland van april tot en met juni. Het is noodzakelijk én het formulier én de betaling in orde te maken. De ingeschreven zwemmers krijgen bericht een week voor aanvang van de eerste zwemles.  Inschrijven kan vanaf 27 november via toets op  “inschrijven voor zwemlessen op woensdag”   “inschrijven voor zwemlessen op zaterdag”.

Data voor deze reeks zwemmen

Zaterdagen:     8  – 15  – 22 en 29 januari         5 – 12  en 19 februari    12 – 19  en 26  maart
Woensdagen:  12 – 19 en 26 januari       2 – 9 – 16 en 23 februari        9- 16 en 23 maart

OPGELET!

Uw inschrijving is pas definitief na betaling. Gelieve het juiste bedrag te storten op rekeningnr.  BE80 7372 0219 9977 (KREDBEBB) van  Gezinssport  Dendermonde. Vermeld duidelijk naast het nummer van het bestelformulier ook  de naam van de deelnemer en het gekozen uur.

Vragen?

Heb je een vraag over onze zwemlessen en/ of  watergewenning? Stuur ons een mailtje!