Een zomer vol gezinsmomenten…

Klaar voor een zomer vol leuke gezinsactiviteiten?

De zomer komt eraan!
Blijf jij deze zomer gezellig in eigen land? Groot gelijk, da’s nog zo plezant!
Kies dan maar meteen één van de vele leuke gezinsactiviteiten uit op Familie Fit, hét online beweegplatform van Gezinssport Vlaanderen
en ga een zomer vol speelplezier tegemoet!
Een zomer lang sport- en spelplezier!
Dat thuisblijven niet gelijkstaat aan verveling bewijst ons platform Familie Fit. Twee maanden lang verrassen we jou met de allerleukste activiteiten om er samen met je gezin, familie of vrienden een fantastische vakantie van te maken! Toffe gezinsuitdagingen als een geluidenbingo en openluchtmuseum. Speel mee met de Familie Fit Cluedo, spetter er op los met de waterspelletjes of word een echte LOLympiër met de Familie Fit LOLympische Spelen!
Maar er is meer…

Check onze Familie Fit Tripadvisor!
Beleef een topvakantie eigen land! Met onze Familie Fit Tripadvisor was het nog nooit zo plezant! Familie Fit stelt jou haar ‘Trip 10’ voor een actieve vakantie in eigen land voor. Laat je inspireren, ga op ontdekking in jouw buurt en vind het vakantiegevoel in je eigen omgeving. Maar we zijn ook benieuwd naar de Trip 10 van jouw gemeente! Overtuig andere gezinnen waarom jouw dorp of stad zeker een bezoekje waard is. Alle tips van de Familie Fit-gezinnen bundelen we in de ‘Familie Fit Trip10-advisor’.
Mooie prijzen én gratis Familie Fit zomerplanner
Heb je je Familie Fit profiel aangemaakt en ga je één van de gezinsuitdagingen aan dan maak je kans op van één van de mooie prijzen. En je krijgt ook nog eens een gratis Familie Fit zomerplanner waarop je al die leuke Familie Fit activiteiten meteen kunt invullen. Hier kan je ‘m downloaden, printen en ophangen. Laat je dus volop inspireren en vul de leukste gezinsactiviteiten in op je eigen Familie Fit vakantieplanner. Handig om zo het overzicht te bewaren, en fijn als herinnering of zelfs als aftelkalender!
Fijne zomervakantie!
Sportieve groeten,