Terug naar het zwembad!

Stilaan kondigt het nieuwe schooljaar zich aan en dus …. denken wij met Gezinssport Dendermonde er ook  opnieuw aan om zwemmen en watergewenning terug op te starten. 

Gezinssport Dendermonde, een zwemclub die aangesloten is bij Gezinssport Vlaanderen, is meteen ook de sportdienst van de Gezinsbond.  De reeksen zwemmen en watergewenning zijn dus voorbehouden voor kinderen waarvan de ouders lid zijn van de GEZINSBOND.

ZWEMMEN doen we zoals gebruikelijk in het Oscar Romerozwembad op de Noordlaan in Dendermonde.  Er kan gezwommen worden op zaterdagvoormiddag of op woensdagmiddag.  Starten doen we op zaterdag 17 september of op woensdag 21 september.  Alle info over het zwemmen vind je terug in de rubriek zwemmen op deze site.  Opgelet, voor zwemmen kunnen we, enkel via de site, inschrijven vanaf 20 augustus.

WATERGEWENNING  gaat van start vanaf 01 oktober en hiervoor zijn we welkom in het Olympos-zwembad van Dendermonde.  We plonsen in het water op zaterdagvoormiddag.  Kinderen geboren tussen 01 april2020 en oktober 2016 zijn onze doelgroep.  Alle info vind je terug onder de rubriek watergewenning op deze site.  Inschrijven kan vanaf 25 augustus.

www.gezinssportdendermonde.be